در پی سیل فروردین ماه 98 در منطقه استان گلستان در هیات اجرایی خانه هفت دست پیشنهاد برگزاری یک نمایشگاه به نفع هنرمندان محلی که در سیل فوق آسیب دیده بودند طرح شد.
برای آشنایی بیشتر با هنرمندان و تاثیرات ناشی از سیل بر آن شدیم تا با بازدیدی از نزدیک به شرایطی واقعیتر از برگزاری یک نمایشگاه دست پیدا کنیم. به همین منظور در اردیبهشت ماه 98 به شهرهای گرگان، گنبدکاووس، آق قلا و بندرترکمن سفرکردیم. از کارگاهها و محل کار هنرمندان این 4 شهر بازدید و در نشستی با سازمان میراث فرهنگی درخواست لیستی از هنرمندان را کردیم که خوشبختانه همکاری خوبی صورت گرفت.
درطی این نشستها با هنرمندان و کمیته توسعه محلی خانه برآن شدیم که برای هماهنگی و پیوند بیشتر با هنرمندان شرکت کننده در نمایشگاه از آنها بخواهیم که ما را در اجرای یک طرح حمایت از هنرمندان استان با توجه به سود حاصل از برگزاری نمایشگاه از طریق یاری کنند. لذا در پی جلسهای که در زمان برگزاری نمایشگاه تشکیل شد، پس از انتخاب سرکار خانم مجیدی به عنوان هنرمند پیش کسوت تصمیم گرفته شد سود نمایشگاه جهت آموزش، تهیه ابزار و وسایل سوزندوزی به زنانی صرف شود که امکان دسترسی برای آنها میسر نبود. خوشبختانه سرکار خانم مجیدی مسئولیت آموزش و بکارگیری این زنان را در کارگاه خود بعهده گرفت.
تجربه نمایشگاه استان گلستان برای خانه هفتدست آشنایی با زنان تلاشگری بود که سرسختانه با تمام وجود در پی زنده نگهداشتن روایتهای هنر ترکمن صحرا به عنوان یکی از اقوام تاثیرگذار در هنر و تاریخ ایران بودند. نقشهایی که هریک در همبستگی با طبیعت و انسان مفهوم یافتهاند و چه تاسفبار اینکه بسیاری از ما به سادگی از کنار این پیوندها میگذریم .
شرکتکنندگان در نمایشگاه دست آفریدههای زنان گلستان:
سرکار خانم جعفری(برند پرنو) - سرکارخانم سمعیی(چرم لوتوس)- سرکار خانم گلناز پقه - سرکارخانم مجیدی (نقش سوزن) - سرکار خانم حاجی ترخانی (تیدا) - سرکار خانم مریم مقیسه (میم گالری) - سرکار خانم افسانه احسانی (بقچه ایرانی) - سرکار خانم لطیفه پقه - سرکار خانم هدی حسینی (اورشم دیزاین) - سرکار خانم قربانزاده